evig ung og evig pen

  • 09.09.2012 @ 14:23
  • // © Synnedy

Hola !

Beklager for litt sen blogging, men jeg har ikke vært hjemme i hele dag. Skulle egentlig bare slappe av litt før kampen kl seks, men pappa og kristian skulle på trening og da var klokken 11 , og jeg hadde snakket med Kristine og hun var i forum for å se håndballkampen til søsteren. Jeg som kjedet meg sykt mye kastet meg rundt og ble ferdig på 5 minutter.  Jada, jeg skulle være med. Og jah. Jeg mener... 5 minutter ?! ferdig kledd på meg og sminket !

Rekord, herregud ! Men, uansett ... fikk en snapchat av Thea der det sto  ; skal spille på askøøøyy ♥   Hahah, hylte ut : pappaaaaaa jeg blir med ! ( Da stod jeg fortsatt i joggebukse og sovehår.) Gud, samtalen vår gikk noe sånt som dette ..

Jeg : Pappaaaaaa ! Jeg blir med seriøst jeg skal til forum.

Pappa : eh hæ ? du, vi reiser NÅ , du klarer ikke å bli ferdig på 3 minutter synne. Og har du avtalt med noen ? skal du møte noen, da ?

Jeg : jada okei bare sett deg i bilen kommer.

Jeg klarte det, hhahah. Men i hallen møtte jeg Kristinee♥ (hun er 2000, så hun går ikke på samme skole som meg, savner henne hver dag ! ) + thea og ida spilte kamp mot askøy, utrolig koslig å se dem igjen! Har desverre ingen bilder fra hallen, mobilen min er ødelagt og er på verksted ;( det suger ! Men jeg tror jeg skal klare meg, man merker hvor avhengig du er når du ikke har den. Jaaja. Men dere må høre denne sangen, herregud jeg er forelsket i den. Dette er faktisk ikke tull, har hørt på den syv ganger på rad. Verdt å høre på ♥♥ Og herregud er så jæævlig irritert. Den er IKKE på spotify, omg hater spotify av og til.evig ung - onklp

Er en annen versjon av sangen, denne her er 100000+ mye finere ! digger når den andre versjonen er kulere enn orginalen, denne her er bare .... ♥

-hva syntes du om sangen ?

-hva skal du i dag ?Én kommentar

Kristine <3

10.09.2012 kl.15:52

Naww <3 Finingen <3

Skriv en ny kommentar

Velkommen    Her kan du skriv hva du vil!

Kategorier

Arkiv

Inspirasjon


Designet er laget av:

hits